lördag 27 februari 2021

Fem en fredag, blev på en lördag

Elisa har varje vecka 5 frågor att besvara och nu hoppar jag på det nu igen eftersom jag bestämt mig att börja blogga :) och sånt här är kul !


Fem en fredag.

 1. Vilket var ditt första jobb? På gymnasiet började jag på Clock, en hamburgerrestaurang i Sundbyberg ( jag vet den finns inte längre men som sagt det här var många år sen men någon kanske kommer ihåg den hamburgerkedjan  ;)
 2. Vad läser du just nu? Barnet , en deckare av Fiona Barton
 3. Har du någon gång träffat någon känd person? Jodå en hel del ggr en av dessa var i Paris där jag åt middag med kompisar och medlemmar i gruppen Europe som var där och spelade under sin stora era i slutet på 80 talet :) 
 4. Vilken talang skulle du helst vilja ha? Att kunna sätta sig med en gitarr och sjunga ger så mycket att ha en sådan person på middagar mm 
 5. Vad var det första du köpte för egna pengar? Tuggummi kommer ihåg för jag fick en krona som jag växlade ned till 5-öringar ( sånt fanns då jag växte upp ;) och tyckte jag var sååå rik så istället för att spara köpte jag ett tuggummi hade ju en massa pengar kvar haha

Ta hand om er nu ska jag ut på långpromenad i solen med maken Ha en mysig Lördag

KRAMISAR S

10 kommentarer:

 1. Tuggummi, ja det har jag köpt en del i mina dar!
  Kul att läsa dina svar, trevlig lördag!

  SvaraRadera
 2. Hamburgerrestaurang är en bra skola för ungdomar, man lär sig inte bara att passa tider utan renlighet, artighet och lagkänsla.

  SvaraRadera
 3. Klart jag minns Clock. Det måste ha varit den första hamburgerkedjan i Sverige? Skulle också vilja sjunga och spela gitarr, utan att skrämma bort folk. Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gamla minnen kan ibland vara underbara :)
   Ha det gott sjäkv
   Kram

   Radera
 4. Det där med Europe var ju stort.

  SvaraRadera
 5. Det var en rolig middag :) och inte förrän en lång bit in i middagen fick dom reda på att jag var svensk haha

  SvaraRadera
 6. Clock i Sumpan har jag många minnen från - jag bodde i Sumpan när jag gick i skolan och så träffades man på Clock på kvällen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va kul kanske under samma tidsera jag arbetade där :)
   Sumpan var på min tid marabou/clock/garbo och en till nattklubb som har lämnat minnet just nu..

   Radera

Tack för att Du tar dig tiden att lämna ett litet meddelande